Tub proiecte

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Tub proiecte pentru un transport mai ușor


Un tub pentru păstrarea documentelor este un tip de recipient cilindric, solubil sau rigid, folosit pentru a proteja și stoca planșe, hărți, desene sau alte documente delicate sau importante. Acestea au capace care se înșurubează sau se fixează în mod sigur pentru a preveni pierderea sau deteriorarea conținutului.

Tuburile pentru păstrarea documentelor sunt adesea fabricate din plastic PVC și au dimensiuni variabile, care le permit să se încadreze în diferite tipuri de spații de depozitare sau de transport. Unele dintre acestea au chiar etichete pe care pot fi notate detalii, pentru a identifica conținutul sau destinația lor.

Tuburile pentru păstrarea documentelor sunt un accesoriu util pentru arhitecți, ingineri, artiști, profesori sau orice alt profesionist care trebuie să stocheze sau să transporte documente delicate sau importante. De asemenea, pot fi utilizate și pentru stocarea materialelor pentru hobby-uri sau proiecte personale.
 

Tub proiecte la un preț minim, disponibil în gama noastră


Pentru acele proiecte de mari dimensiuni care necesită transport dintr-un loc în altul, un astfel de tub este un accesoriu practic. Indiferent de condițiile climatice, documentele nu vor suferi modificări și nu se vor deteriora în vreun fel. Un tub pentru păstrarea documentelor este un dispozitiv practic și ușor de utilizat, care oferă o protecție adecvată pentru documente și care poate fi utilizat în diverse contexte profesionale și personale.

Librăria Junior dispune de o categorie întreagă dedicată acestor dispozitive practice. În funcție de dimensiunea dorită, comandați modelul ales și protejați-vă cu grijă documentele importante. Cu prețuri competitive și produse pe măsură, Librăria Junior vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie în materie de papetărie și birotică.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!