Cretă și burete școlar

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Cretă și burete școlar în oferta librăriei Junior 

 

Toată lumea știe, creta colorată este nelipsită din copilăria copiilor, nu-i așa? Cu creta colorată cei mici au maximă plăcere de a colora asfaltul, cu forme și desene fel de fel. Șotronul este unul din jocurile preferate la orice vârstă. În plus, creta este necesară și în diverse activități școlare, preșcolare de asemenea. În diverse forme, culori, seturi de componență cu număr divers de bucăți cretă și burete școlar veți găși și în stocul Librăriei Junior. 

 

Una din situațiile comune și frustrante legate de calitatea cretei, este ca aceasta să se consume în zadar, fiind necesar să aplicați presiune pentru a însemna ceva vizibil. Decoperiti însă că se poate mai bine! Creta albă sau colorată, de formă cilindrică, ușor de ținut în mâna și cu care veți scrie și colora ușor, aici este! 

 

Cretă și burete școlar 

 

Cu aderența foarte bună pe diverse suprafețe, seturile de cretă și burete școlar sunt la un preț accesibil. Descoperiți atât creta albă, cât și cea colorată, în seturi mini, cu număr mic de bucăți de cretă, culori de baza. Sunt disponibile și cele în set mare, cu 20 de bucăți de cretă. Faceți diferența în funcție de suprafața ce va fi însemnată sau colorată. Descoperiți așadar cretă pentru asfalt sau cea destinată a fi folosită la școală, pentru tablă. 

 

În aceeași categorie de produse veți găsi și buretele special dedicat, pentru ștergerea simplă a suprafețelor, a tablei școlare. Totul în același loc! Comandați de îndată și bucurați-vă de transport rapid, stocul nostru fiind disponibil imediat. Ce bine când online-ul vă aduce la îndemână ce aveți nevoie! 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!