Rezerve instrumente de scris

Afiseaza: 1-24 din 41 produse

 Filtre

Vă alegeți cu grijă instrumentul de scris, dar și rezervele pentru acesta 

 

Când ți-e lumea mai dragă și trebuie să notezi ceva s-a terminat mina? Fii mereu pregătit, cu rezerve instrumente de scris. La Librăria Junior vei găsi tot ce îți este necesar pentru a completa trusa unui școlar sau preșcolar sau a celor mari, care au nevoie la birou de instrumente de scris.

 

Mină de pix cu gel sau pentru creioane mecanice, pentru celebrele pixuri Parker sau călimară cu cerneală pentru stilouri, acestea sunt câteva dintre produsele disponibile aici. Linere, rollere și nu numai pot fi în continuare folosite, după ce le veți pune rezervele necesare. Predomină rezerve instrumente de scris de culoare albastră, însă veți găși și variante pentru acele instrumente de scris cu mină roșie sau altă culoare. 

 

Scris impecabil, cu un instrument potrivit 

 

Instrumentele de scris joacă un rol important în viețile noastre. Chiar dacă în era modernă marcăm totul în sfera digitală, scrisul de mână este încă o activitate preferată. Notăm, scriem, însemnăm jurnale, acte și nu numai. Mai ales la vârsta preșcolară și școlară aceste accesorii sunt cele cu care copiii devin inițiați în arta scrierii și a caligrafiei. Așadar faceți alegeri de calitate, pentru rezultate pe măsură.

 

Instrumentul de scris preferat poate fi oricând realimentat. Aceste rezerve pentru instrumentele de scris sunt imediat disponibile. O comandă pe care o veți plasa din cadrul librăriei noastre online va fi procesată și livrată de îndată, datorită stocului vast și imediat disponibil, implicit pentru rezerve instrumente de scris.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!