Panza pictura

Afiseaza: 1-24 din 31 produse

 Filtre
Panza pictura - Sevalet lemn 190CM
-9%

Sevalet lemn 190CM

350,00 Lei 320,00 Lei
TVA inclus

Pânză pictură pentru desene și schite nenumărate


Pânza pentru pictură este o suprafață plată, solidă, adesea realizată din bumbac sau din in, care este pregătită pentru a fi pictată. Poate fi folosită pentru orice tip de vopsea, tempera sau culori în ulei. Poate fi acoperită cu diverse straturi de culoare și finisată cu verniș pentru a proteja culorile și pentru a crea un aspect glossy. Pânza pictură poate fi pusă pe un șevalet și poate fi ușor agățată pe perete. Este un material popular în artele plastice, deoarece oferă o suprafață durabilă și uniformă pentru a crea opere de artă de calitate superioară.

Pânza pentru pictură este un suport esențial pentru multe forme de pictură, inclusiv pictura cu ulei, acuarelă și tempera. Suprafața sa este pregătită cu grund, care ajută la prevenirea absorbției excesive a uleiului sau a apei și la crearea unei baze uniforme pentru culoare. De asemenea, pânza poate fi tăiată la dimensiunile dorite și poate fi întinsă cu o tensiune specifică pentru a evita unduirile sau cutele.
 

Unde găsiți pânze pictura? La Librăria Junior, desigur!


Pânza pentru pictură este rezistentă la deteriorare și are un grad mare de durabilitate în fața uzurii și a schimbărilor climatice. Acest lucru îl face un suport ideal pentru operele de artă destinate expunerii în spatii publice sau pentru colecțiile private. De asemenea, poate fi ușor curățată și întreținută pentru a menține aspectul și calitatea culorilor în timp.

În gama noastră găsiți aceste accesorii pentru pictură la prețuri accesibile. În diferite forme sau modele, acestea vor servi scopului propus. Comandați online, este mai simplu și mai ușor!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!