Jocuri și jucării

Afiseaza: 1-24 din 545 produse

 Filtre
Jocuri și jucării - Puzzle Mecanic - Coaster
-28%
Jocuri și jucării - Roaba Plastic - ROBENTOYS
-16%
Jocuri și jucării - Papusa Cu Cal - Lauren
-13%

Papusa Cu Cal - Lauren

230,00 Lei 200,00 Lei
TVA inclus
Jocuri și jucării - Papusa sirena, 34 cm
-10%

Papusa sirena, 34 cm

39,36 Lei 35,42 Lei
TVA inclus
Jocuri și jucării - Antemergator cu baterii
-10%

Antemergator cu baterii

150,00 Lei 135,00 Lei
TVA inclus

Copiii sunt într-o continuă căutare și explorare a mediului înconjurător. Au o curiozitate nativă, dar și una stimulată de factori externi, de jocuri și jucării de asemenea. Asta, dacă alegeți pentru ei acele lucruri potrivite conform vârstei. Și ați ajuns în locul potrivit! Librăria Junior vă pune la dispoziție o gamă largă de produse. 

 

Descoperiți jocuri și jucării individuale sau pentru grup, activități potrivite pentru fiecare etapă de vârstă. Jocuri de societate, măsuță de activități sau diverse accesorii pentru joacă afară sunt doar câteva exemple de produse din stoc. 

 

Jocuri și jucării să îi bucurăm pe copii! 

 

În fiecare zi a vieții lor copiii sunt curioși să afle câte ceva nou. Prin joc și joacă, deci prin jocuri și jucării vor putea fi provocați să își dezvolte imaginația. Să găsească soluții, să descopere că au noi abilități. 

 

Oferiți copiilor în dar jocuri practice, care au un scop. Căutați la Librăria Junior puzzle spre exemplu. Cât despre cei mici, aceștia vor să pună mâna pe orice și să descopere scopul oricărui lucru din jur. Încurajați activitățile outdoor cu accesorii și jucării specifice. 

 

De toate pentru toți, în același loc 

 

Librăria Junior este negreșit locul potrivit să va faceți cumpărăturile de birotică și nu numai. Alegeți jocuri și jucării de calitate care să va ajute în misiunea de a educa și de a hrăni curiozitarea celor mici. Aici sunt resurse variate de jucării și de jocuri care promit că îi vor ține pe copii ocupați, departe de ecrane și de activități nonproductive lor.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!