Culori Tempera

Afiseaza: 1-24 din 49 produse

 Filtre

Culori tempera pentru peisaje și picturi minunate 

 

Culorile tempera se usucă rapid și sunt rezistente la deteriorare și decolorare. Sunt folosite adesea în pictură murală și iconografie, precum și în pictura pe lemn și țesături. Culorile tempera nu permit prea multă finețe sau umbrire, dar oferă culori vibrante și un aspect mat. Totodată, culorile tempera sunt, de asemenea, netoxice și ușor de curățat.

 

Vă propunem o căutare amănunțită în gama noastră de culori tempera pentru a găsi varianta potrivită. La set de mai multe culori sau într-un recipient menit să dureze mai mult timp, așa cum v-am obișnuit, din gama noastră nu lipsește varietatea. Ideale pentru școlari și preșcolari, culorile tempera pot fi folosite cu sau fără mănuși de protecție, în funcție de preferințele celui mic. 

 

Comandați online culori tempera - mult mai simplu!

 

Deoarece tot mai mulți părinți stau cu stres la început de an pentru că trebuie să stea la cozi imense pentru a cumpăra tot ce îi este necesar celui mic, Librăria Junior vă sfătuiește să evitați astfel de incidente și să comandați online. Deoarece dispunem de o categorie vastă de produse, la prețuri accesibile, este cu atât mai ușor să cumpărați tot ce aveți nevoie cu minim efort. 

 

Produsele vor fi la ușa dumneavoastră de îndată, ceea ce va face să mai plasați comenzi ori de câte ori este nevoie. Nu ezitați să-l echipați pe cel mic cu acele culori tempera provenite de la branduri cunoscute. Se va bucură de pictură în voie și nu va întâmpina dificultăți. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!