Lut Si Instrumente modelaj

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Lut și instrumente modelaj - perfecte pentru activitățile din timpul liber


Lutul este un material versatil și totodată cu tradiție folosit în artă, design și arhitectură. Este un material natural, obținut prin amestecarea argilei cu apă și alte ingrediente, care poate fi modelat prin diverse metode pentru a crea obiecte de artă, ceramică sau elemente de design pentru clădiri.

Instrumentele de modelare în lut sunt esențiale pentru sculptori, ceramiști și designeri. Fiecare instrument servește unui scop specific, cum ar fi modelarea, sculptarea sau finisarea suprafețelor.

Unele dintre instrumentele cele mai populare folosite în modelarea lutului includ cuțitul de modelare, care poate fi folosit pentru a tăia sau a curăța marginile lutului, pensula, care poate fi folosită pentru a aplica glazură sau a finisa suprafața lutului și periile de modelare, care pot fi utilizate pentru a crea texturi și modele în lut.
 

Librăria Junior le are pe toate!


Există unelte specializate, cum ar fi modelele de presare, care pot fi utilizate pentru a crea forme repetate sau pentru a forma o suprafață plană și uniformă.

Lutul și instrumentele de modelaj sunt esențiale în domenii diverse. Fiecare instrument servește unui scop specific și permite artiștilor, designerilor și arhitecților să creeze forme unice și frumoase din acest material versatil. În gama librăriei noastre le găsiți pe acestea la prețuri accesibile și într-o diversitate din care veți putea alege instrumentele necesare.

Selectați, cumpărați și dați frâu liber creației atat pentru cel mic, cât și pentru dumneavoastră. Creativitatea nu are vârstă, așadar nu mai stați pe gânduri!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!