Hârtie craft( gumată, origami, quilling, mătase, decorativă)

Afiseaza: 1-24 din 44 produse

 Filtre

Hârtie craft gumată, origami, quilling, mătase, decorativă - librăria noastră are de toate!

 

Hârtia este un material fundamental în orice activitate de crafting sau proiect DIY, oferind o gamă largă de posibilități creative. Există diferite tipuri de hârtie, fiecare având propriile sale caracteristici și întrebuințări unice. Hârtia folosită pentru proiectele craft este de diferite tipuri: gumată, origami, quilling sau mătase decorativă. 

 

Hârtia gumată este o hârtie groasă și durabilă, cu un aspect mat, ideală pentru crearea obiectelor tridimensionale. Acest tip de hârtie poate fi tăiată, lipită sau modelată cu ușurință, făcând-o perfectă pentru proiecte precum crearea de bijuterii, ghirlande sau decorări de masă.

 

Hârtia origami este o hârtie subțire și ușoară, cu un aspect neted și strălucitor. Este folosită pentru a crea modele tridimensionale pliate, cum ar fi animale, flori sau alte forme geometrice. 

 

Hârtia quilling este o hârtie subțire și ușoară, tăiată în benzi lungi și apoi îndoite și lipite în forme precum spirală sau rolă. Acest tip de hârtie este folosit pentru a crea decorari precum flori, animale sau forme abstracte.

 

Hârtia de mătase este o hârtie subțire și strălucitoare, cu un aspect mătăsos, ideală pentru crearea de flori sau alte decorări delicate. 

 

Hârtia decorativă poate fi orice tip de hârtie cu un aspect sau textura interesantă, cum ar fi hârtie cu model, hârtie pergament sau hârtie creponată.

 

Gama variată disponibilă pentru cei de toate vârstele!
 

În gama noastră găsiți hârtie craft gumată, origami, quilling, mătase, decorativă și nu numai. Comandați modelul dorit și dați start activităților de tip DIY. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!