Acuarele și pensule pictură

Afiseaza: 1-24 din 84 produse

 Filtre

Acuarele, Culori tempera, Culori Guasa, Pensule, Pahar Pictura, Paleta Pictura, Acuarele guase, Acuarele de pictat pe fata, Sort Pictura.


Acuarele și pensule pentru pictură, instrumentele care pot stârni copilului tău pasiunea spre artă

Încă de la o vârstă fragedă, copilul tău poate prinde o pasiune către artă. Iar, dacă vrei să îi stârnești interesul către desen și pictură, poți opta pentru achiziționarea unor acuarele de pictat de calitate. Poți alege dintre acuarele tempera sau acuarele la tub, dar nu uita faptul că va avea nevoie și de pensule și o paletă pe care să poată combina culorile, dar și de blocuri de desen pe care să își aștearnă simțul artistic. În plus, acuarele tip guașe pot reprezenta o altă alegere. La Librariajunior.ro vei găsi pensule pentru acuarele, set de acuarele și paletă de acuarele care să îl ajute pe cel mic să se desfășoare din punct de vedere artistic. Acuarelele pentru copii vor putea fi folosite și la școală, la ora de desen.

Acuarele tempera pentru orele de Educație Plastică

Acuarelele tempera la tub sunt la mare căutare, mai ales pentru cei mici, care au început noul an școlar. Copilul poate utiliza acuarele lichide, de pictat, la orele de Educație Plastică. Totodată, dacă vrei ca micuțul tău să aibă pentru mai mult timp culori pentru a picta, poți opta pentru un set de pensule de pictură pentru acuarele și un set de guașe. Însă, trebuie să fie atent la modul în care le folosește, căci dacă lasă tuburile de acuarele deschise, vopseaua ar putea să se usuce. În noul an școlar, cel mic trebuie să dispună de toate cele necesare, de la rechizite școlare, caiete, coperți și etichete, până la instrumente de scris, precum stilouri, creioane colorate și carioci, dar și penare în care să le poată depozita.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!