Plastilină, lut și accesorii

Afiseaza: 1-24 din 63 produse

 Filtre

Forme colorate și culori diverse ale plastilinei din lut 

 

Cei mici se dau în vânt după activitățile de tip DIY. Aceștia creează, conturează tot felul de forme și astfel își pun mintea la contribuție. Am pregătit pentru dumneavoastră o gamă specială de unde puteți achiziționa plastilină lut și accesorii speciale ca cel mic să aibă ocupație toată ziua.

 

Pentru că fiecare copil este unic în felul lui, părinții vor dori cu siguranță să-i stimuleze creativitatea și să-l facă să fie interesat de diverse activități. Ei bine, cu ajutorul unei plastiline de calitate, acesta va putea forma direct cu mâinile modelele preferate. Plastilina lut și accesoriile cu care vine la pachet sau pot fi cumpărate individual nu este una toxică, nu conține substanțe care i-ar putea pune viață în pericol, deci acesta o va putea utiliza fără mănuși. 

 

Plastilină lut și accesorii pentru toate preferințele 

 

În gama noastră de produse veți găși un stoc divers de plastilină. Veți putea alege între seturi cu 24 sau 12 culori. Cel mic va găsi această activitate că fiind una amuzantă, care îi va permite să modeleze după bunul plac animale, lucruri sau alte forme. Seturile sunt disponibile la prețuri accesibile în gama noastră, de aceea veți găsi pachetul de plastilină potrivit pentru fiecare preferință. 

 

Librăria Junior își așteaptă cumpărătorii, cu mic cu mare, pentru a le furniza tot ce au nevoie pentru activitățile din timpul liber și nu numai. Descoperiți gama noastră de produse și plasați comandă de îndată. Cel mic va fi încântat de aceste noi cumpărături și cu siguranță se va desfăta cu multitudinea de culori de plastilină. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!