Accesorii școlare

Afiseaza: 1-24 din 62 produse

 Filtre

Fiecare școlar trebuie să aibă în trusa lui componentele potrivite care să îl ajute să scrie, să deseneze și să facă față orelor de curs. Un orar de exemplu îl ajută să știe ce ore are într-o zi și să-și pregătească ghiozdanul ca atare. În gama noastră de produse veți găși accesorii școlare utile unui elev silitor și mereu pus pe treabă. 

 

Ce nu trebuie să-i lipsească unui elev din ghiozdan  

 

Deoarece acesta frecventează diverse ore în care are nevoie de accesorii pe măsură Librăria Junior le pune pe acestea la discreția fiecăruia. Carnete de note, în care acesta își va trece calificativele obținute și astfel va putea să-și vadă rezultatele roadelor lui, seturi speciale cu recipient pentru apă și cutie pentru sandwichuri în diverse modele pentru un prânz consistent care să îi dea energie întreagă zi și așa mai departe. 

 

Diversitatea produselor din gama noastră este una mare, veți putea alege ce aveți nevoie pentru școlarul dumneavoastră la prețuri accesibile.  Practice și mereu la îndemână, acesta se va bucură de ele și le va folosi în activitățile desfășurate. 

 

Pentru a-și proteja hainele atunci când pictează este recomandată purtarea unui șorț pentru a diminua semnificativ eventualele pete de culori și de vopsea. În fond, cei mici sunt niște mici artiști când vine vorba de desen, așadar echipați-i corespunzător. 

 

Librăria Junior, un magazin dedicat școlarilor și nu numai 

 

Pentru că meseria de părinte nu este chiar așa de ușoară, este bine să aveți un aliat pe care puteți conta indiferent de situație. Alegând Librăria Junior vă ușurați considerabil procesul de pregătire pentru școală. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!