Seturi de construcție

Afiseaza: 1-24 din 89 produse

 Filtre

Copiilor le place să creeze - oferiți-le această șansă, cu seturi de construcție potrivite


Indiferent de vârstă, copiilor le place aventura în lumea jucăriilor. Își doresc mereu să experimenteze ceva nou, diferit. Dacă până acum nu ați cumpărat seturi de construcție, acum este ocazia perfectă. Veți găsi diversitate și prețuri care să vă mulțumească, așadar iată motive în plus pentru care veți dori să faceți cumpărăturile online, de la Librăria Junior.

Astfel de seturi de construcție sunt un mod minunat de a-i stimula pe copii să își dezvolte creativitatea și abilitățile practice. Acestea îi învață să construiască, să ia decizii și să își dezvolte imaginația. În această categorie puteți găsi o gamă variată de seturi de construcție, de la seturi simple și accesibile până la seturi complexe cu mii de piese. Fiecare set vine cu instrucțiuni detaliate și poate fi construit împreună cu familia sau cu prietenii.
 

Seturi creative, potrivite pentru orice vârstă


Copiii își schimbă interesele pe măsură ce cresc. Așadar, adaptați ideea unor seturi de construcții și alegeți conform vârstei și preferințelor. La Librăria Junior veți găsi seturi de construcție într-o diversitate mulțumitoare: mărgele pentru a crea accesorii, avioane ce trebuie asamblate bucată cu bucată, cuburi clasice, printre altele.

Investind în astfel de seturi de construcție îl puteți ajuta pe copil să își dezvolte abilitățile practice, să învețe să lucreze în echipă și să își dezvolte imaginația. Jocul în sine poate fi de asemenea versatil, în echipă, grup sau individual. O idee bună de joacă atât în interior, cât și afară.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!