Agende

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Agente versatile și moderne nelipsite de pe un birou 

 

Chiar dacă în momentul de față vorbim despre digitalizare și despre faptul că toate informațiile sunt scrise și transmise prin email, mesaj sau apel video, scrisul pe foaie rămâne de neînlocuit. Notăm date, nume sau programări diverse și cu toate că alarmele de pe telefon pot fi setate oricând, pe o foaie de hârtie sau o agendă ne e mai ușor să ne organizăm.

 

Agendele au fost și încă sunt accesorii de birotică nelipsite de pe birou sau din ghiozdanele elevilor. O mare parte din oameni preferă să folosească agende pentru că au multe pagini, au diverse modele și stiluri, iar unele conțin calendare, note informative și numerele de telefon ale unor principale instituții. 

 

Agende diverse în gama noastră de produse

 

În gama de produse a Librăriei Junior veți găsi cu siguranță modelul preferat de agendă pe care să îl cumpărați de îndată. Flori, fluturi, într-o singură culoare, cu model clasic sau modern, aveți o întreagă categorie de unde puteți alege ce vă doriți. Unele sunt datate, altele nu, depinde de cerințe și de nevoi.

 

Nici copiii nu sunt uitați. Librăria Junior îi echipează pe aceștia cu agende care au pe copertă eroii lor preferați. Unele dintre acestea pot fi încuiate cu cheie și folosite chiar și pe post de jurnale. Atâția eroi, atâtea agende colorate care își așteaptă proprietarii. Nu-i neglijați pe cei mici când vine vorba de aceste accesorii de birotică. Comandați rapid din pagina noastră și nu mai pierdeți timp prin magazine!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!