Pop it

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Pop it, jucăria anului!


Dacă vă amintiți de jucăriile antistres atunci pop it vă va fi pe plac. Este versiunea mai interesantă a unor jucării antistres. Jucăriile și accesoriile de tip pop It sunt produse populare care oferă un mod distractiv și antrenant de a vă relaxa și de a vă juca. Acestea sunt realizate din materiale moi și flexibile, care pot fi apăsate pentru a produce un sunet satisfăcător și relaxant.

Există mai multe tipuri de jucării pop It, inclusiv modele cu forme diferite, culori vibrante și texturi diferite, care oferă o gamă largă de opțiuni pentru utilizatori. De asemenea, există accesorii pop It, cum ar fi ghiozdane, care îmbină partea estetică cu cea funcțională.
 

Jucării și accesorii senzoriale pentru orice vârstă


Despre aceste tipuri de jucării s-a tot spus ca sunt un stimul senzorial. Nu a trecut mult până când acestea au devenit populare. Le găsim integrate sub formă de stickere, ghiozdane. Așadar, toată lumea poate la un moment dat să se bucure de astfel de produse. Sunt ușor de utilizat și pot fi apreciate de toate vârstele, oferind o sursă de distracție și destindere în timpul liber. De asemenea, jucăriile pop it pot fi folosite pentru a reduce stresul și anxietatea, prin canalizarea atenției și oferind o activitate distractivă și satisfăcătoare.

Fie că sunteți interesați de o sursă de distracție, de o jucărie diferită sau doriți să faceți o alegere atipică în materie de accesorii, cele de tip pop it sunt excelente. Le găsiți în formă de stea, inimă sau animale, colorate în curcubeu, în stocul de la Librăria Junior.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!