Coperți și etichete

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Cumpără acum coperți caiete, carte și etichete 

Cu toții ne aducem aminte de perioada școlară și de primele rigori ale educației, când aveam de acoperit fiecare carte și/sau caiet. Acele coperți și etichete care ne ajutau să distingem propriile caiete și cărți. Acest stil de menținere, pentru organizare și protejarea materialelor educative, este de actualitate. 

Descoperiți în cadrul librăriei noastre coperți și etichete cu care să organizați eficient lucrurile școlare. Sunt calitatea de care aveți nevoie! Coperțile vor crea barieră necesară pentru că apă, umiditatea și alți factori să nu afecteze calitatea caietului sau cărții. Sunt din plastic rezistent și pot avea print divers sau transparente. Aceeași diversitate o veți găși și la capitolul dimensiuni, coperțile fiind disponibile inclusiv pentru varianta caietelor și/sau cărților speciale - pentru orice materie. 

Coperți de protecție pentru caiete și cărți speciale, aici sunt disponibile 

Sunt documente tipărite pe care încercăm să le protejăm, dimensiunile fiind însă atipice față de clasice cărți și caiete. În acest sens va invităm să descoperiți mai multe produse specifice din gama noastră de coperți și etichete. Pentru blocuri de desen sau pentru permis ori talonul auto aici veți găși coperta potrivită. 

Etichetarea poate fi opțională, dar când se impune optați pentru produse cu putere de lipire, cu design care să va placă. În cazul etichetelor potrivite pentru școală sunt disponibile cele pentru copii mici, începători, dar și cele mai sobre, pentru adolescenți. O gama largă de astfel de produse și accesorii aici veți găși. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!