Agende si Calendare 2024

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Organizarea și ținerea evidenței este o metodă bună de a ne stabili țelurile, indiferent de an. To-do-list-ul cu noi rezoluții nu trebuie să lipsească din agendele noastre, așa că vă propunem să profitați de prețurile noastre și să aruncați un ochi peste categoria noastră de agende și calendare 2024.

 

Agende și calendare datate 2024

 

Stocul nostru cuprinde varietate în ceea ce privește gama de agende și calendare 2024. Dacă sunteți fani ai stilului clasic și preferați să aveți o agendă și un calendar tipărite, în casă pe baza cărora să vă orientați, atunci ați nimerit locul potrivit. În gama noastră de produse gășiți agende simple sau liniate, datate sau nedatate, cu calendar inclus sau fără. 

 

Toată lumea a folosit sau încă folosește agende. Sunt compacte, nu ocupă mult spațiu și pe acestea se pot scrie fără probleme. Dispun de suficiente file pentru ca cei interesați să poată notă acolo tot ce-și doresc. Comandă acum agende datate 2024 A4 sau A5 de calitate superioara.

 

Calendarele de asemenea se găsesc într-un stoc variat, cu modele care oscilează între câini și pisici, peisaje sau mănăstiri, flori, grădini, ape și așa mai departe. Sunt utile într-un spațiu mare, scrisul este vizibil și citeț așa că cei care stau sau lucrează acolo vor putea vedea cu ușurință zilele și datele aferente. 

 

Librăria Junior vă așteaptă cu prețuri mici 

 

Indiferent de achiziție, trebuie să știți că Librăria Junior vă așteaptă cu prețuri mici sau mai pe scurt prețuri pentru toate buzunarele. Varietatea este un punct forte al librăriei, de aceea la noi veți găsi tot ce aveți nevoie pentru ca biroul sau spațiul dumneavoastră de lucru să arate impecabil.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!