Decapsator

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Decapsator și accesorii de arhivare sunt aici, la Librăria Junior! 

 

Librăria Junior pune la dispoziția clienților decapsator, un accesoriu des întâlnit pe birouri. Acest instrument este util pentru a îndepărta cu ușurință orice tip de capsă. Realizat din materiale de înalta calitate, va veți bucură să îl folosiți vreme îndelungată. În plus, are un design ergonomic, pentru utilizare facilă și prindere sigură la fiecare manevrare. 

 

Cu ajutorul decapsatorului pot fi sortate hărți, acte, schițe și nu numai, după o altă ordine. Scoateți capsă, simplu, fără efort, capsați din nou dacă e nevoie. Folosirea acestui instrument nu lasă urme, nu deteriorează hârtiile. 

 

Din diversitatea de produse și oferte veți găsi aici absolut tot ce este necesar pentru muncă de arhivare sau la birou. Decapsatorul este doar unul din accesoriile de care aveți nevoie. 

 

Prețuri accesibile, inclusiv la decapsator 

 

Decapsator puteți achiziționa la Librăria Junior la un preț accesibil. Este completarea perfectă în rândul accesoriilor și a produselor de birotică. Vizitați librăria noastră online pentru a descoperi și alte produse și instrumente utile pentru birou. 

 

Nu va dați seama de importantă unui astfel de accesoriu până când nu aveți de scos o capsă de pe o hârtie. Este dificil și o pierdere de vreme, așadar optați pentru un instrument special conceput pentru asta. Este ușor de folosit, o singură mișcare asigura îndepărtarea capsei. Poate fi folosit în siguranță și cu mare ușurință de persoane de orice vârstă. 

 

Ce veți comandă ajunge de îndată la destinație. Cu un stoc generos și imediat disponibil comenzile clienților noștri sunt procesate și expediate rapid. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!