Bloc notesuri

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Bloc notesuri colorate, liniate și neliniate, pentru toate preferințele 

 

O vorbă din bătrâni spune că gusturile nu se discută, așadar pe același principiu ne-am ghidat și noi atunci când am selectat produsele pentru categoria bloc notesuri. Pentru copii, adulți sau adolescenți, aceste bloc notesuri sunt utile, indiferent de activitatea desfășurată. Liniate sau cu pagină velină, acestea pot fi transformate într-o agendă compactă în care pot fi notate date, ore, programări sau numere de telefon. 

Cei care au o fire mai sensibilă și doresc să-și pună ordine în gânduri și sentimentele pot transforma aceste bloc notesuri în jurnale. Modele cu flori, orașe sau simple, sunt doar câteva dintre articolele pe care le gășiți în categoria Librăriei Junior. Într-un cuvânt - varietate. Prețurile avantajoase includ și calitatea produselor, deci cu siguranță veți găsi un bloc notes pe placul dumneavoastră.
 

Bloc notesuri cu personajele preferate ale copiilor
 

Copiii nu sunt uitați nici în ceea ce privește această categorie. Cei care doresc să-și completeze colecția de caiete și agende cu un bloc notes o pot face. Librăria Junior are o gamă variată de bloc notesuri cu diferite personaje din desenele animate preferate de ei. Cu spiră sau fără, acestea au prețuri rezonabile, iar modele sunt unele actuale. Părinții știu cel mai bine preferințele celor mici, așadar lista cuprinde multe modele care să fie pe placul oricărui copil, băiat sau fată fiind.

Comandați din cadrul site-ului oficial și renunțați la shopping-ul tradițional. Alte timpuri, alte metode de a cumpăra. Renunțați la acestea și achiziționați câte accesorii doriți.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!