Benzi și creioane corectură

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Atunci când scrisul este unul grăbit, este imposibil să nu se greșească și să nu apară anumite elemente care trebuie șterse. Desigur, pentru asta este nevoie de instrument special care șterge doar porțiunea dorită, fără a lasă pete. În categoria noastră găsiți benzi și creioane corectură pentru un scris imaculat și fără greșeli.

 

Pentru copii, dar și adulți, un corector este necesar

 

Cu toate că acum orice text este scris la calculator, oamenii încă continuă să scrie de mâna. Pe carnețele, caiete sau foi mai mici, tot timpul pe acestea sunt notate date și ore întocmai pentru a nu fi uitate. Dar atunci când greșelile apar involuntar, un corector lichid poate remedia problema. Și încă imediat.

 

În primii ani de școală, copiii învață să scrie și să-și formeze propriul stil, așadar greșelile de ortografie, punctuație, sunt de nelipsit. Dacă se mai scrie și cu stiloul, atunci petele de cerneală cu siguranță își vor face prezența pe caiet. În lista noastră de produse găsiți picuri corectoare, bandă corectoare gata pentru a fi folosită atât pentru pix, cât și pentru stilou. 

 

Librăria Junior vă vine în ajutor cu un stoc bogat de produse, benzi și creioane corectură din care puteți alege tot ce aveți nevoie pentru ca petele și orice urmă de murdărie să nu-și aibă loc pe albul imaculat al foii. 

 

Pentru părinți, copii, bunici, Librăria Junior pregătește gențile tuturor

 

În stocul nostru de articole găsiți tot ce aveți nevoie pentru ca sarcinile de la locul de muncă sau de acasă să fie îndeplinite cu succes. Consultați lista noastră de produse și alegeți de acolo ce aveți nevoie și încă ceva în plus.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!