Aparate etichetat și etichete

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Aparate de etichetare și etichete pentru diverse activități de organizare


Numește ce ai nevoie și la Librăria Junior vei găsi! Din gama noastră nu lipsesc nici aparatele de etichetat și etichetele. Pentru că suntem preocupați de organizare și de modul în care putem menține ordinea fie acasă, în spații de depozitare, fie în spațiul de lucru, vă punem la dispoziție aceste produse și accesorii de care aveți nevoie - aparate etichetat și etichete.

Aici puteți găsi o gamă variată de produse pentru etichetare, perfecte pentru organizarea și identificarea obiectelor la birou, depozit sau în propria locuință. Aparatele noastre de etichetat sunt ușoare si manevrabile, cu design ergonomic și simplu de utilizat. Sunt disponibile în diferite modele. Descoperiți un mod mai ușor de aplicat banda adezivă spre exemplu, închizând și securizând cutiile cu bunuri. Un aparat pentru asta este exact ce aveți nevoie.
 

Vă mutați? Etichetați totul!


Ne dăm seama de necesitatea unor produse atunci când întâmpinam o nevoie. Când vă mutați sediul sau locuința este un caz concret pe care îl puteți asocia cu nevoia unor aparate precum acestea. Vă punem la dispoziție stoc de aparate de etichetare și etichete, cu aderență foarte bună la orice tip de suprafață, ușor de utilizat. Practic vă ușurați munca și cu o simplă apăsare de buton aplicați eticheta. Sau aplicați banda adezivă cu minim de efort.

Comandați acum aparatele și etichetele preferate și bucurați-vă de livrare rapidă și servicii de calitate. Organizați-vă spațiul și identificați obiectele cu ușurință, cu ajutorul produselor noastre de etichetare, disponibile acum în librăria noastră online!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!