Culori Acrilice

Afiseaza: 1-24 din 36 produse

 Filtre

Culori acrilice pentru picturi de efect

 
Culorile acrilice sunt vopsele ce se usucă rapid, fabricate din pigmenți suspendați într-o emulsie de polimer. Pot fi utilizate pe o varietate de suporturi, cum ar fi canvas, lemn, metal și hârtie și pot fi amestecate pentru a crea o varietate de nuanțe. Acrilicul este popular printre artiști pentru ca se usucă repede, permițând lucrul rapid și ușor în straturi. De asemenea, poate fi diluat cu apă sau mediumuri speciale pentru a modifica consistența și acoperirea.
 
Culorile acrilice sunt utilizate adesea pentru a favoriza un mod mai ușor de pictat, datorită caracteristicilor lor. Uscarea rapidă a acrilului permite artiștilor să lucreze rapid și în straturi, făcând posibilă crearea de detalii complexe și efecte de textură. De asemenea, acrilul poate fi diluat cu apă sau mediumuri speciale pentru a modifica consistența și acoperirea, ceea ce face posibilă crearea unor efecte de pictură difuză sau transparentă. Acrilul este, de asemenea, rezistent la apă și la schimbările de umiditate, ceea ce îl face potrivit pentru lucrările care vor fi expuse la medii umede sau la exterior.
 

Libraria Junior vă oferă varietate și prețuri accesibile

 
În gama librăriei noastre veți găsi aceste culori acrilice în diverse cantități, pentru un zilnic, dacă este cazul. Sunt ideale pentru copiii care vor să picteze cât e ziua de lungă. Culori acrilice de la branduri cunoscute pentru calitate la un preț accesibil, asta vă promite Librăria Junior.
 
Vizualizați toată categoria de produse și comandați online ce aveți nevoie. Produsele vor ajunge imediat la ușa dumneavoastră pentru o folosire ușoară și de durată.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!