Mape de birou, portdocumente

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre

Transportați ușor documentele în condiții sigure 

 

Transportul documentelor sau actelor este inevitabil. Circulăm des cu acestea la birou, la diverse instituții, în permanență avem nevoie de ele. Și cum nu putem circula cu acestea neprotejate, o mapă de birou este o soluție potrivită pentru a le păstra intacte. În gama noastră găsiți un sortiment variat de mape de birou și portdocumente în diverse modele. 

 

În culori diverse, acestea sunt ușor de transportat și sunt compartimentate în așa fel încât documentele să nu se îndoaie sau să aibă diverse urme. Unele pot fi închise cu elasticul din dotare sau cu capsa care se fixează ușor. Chiar și copiii le pot folosi pentru păstrarea foilor cu exerciții de la școală. Sunt utile pentru școlari, în caz că se dorește a echiliba puțin greutatea ghiozdanului. O parte din caiete poate sta în mapă și o parte în rucsac.

 

Mape de birou și portdocumente din plastic sau din piele 

 

Doriți să dispuneți de mai mult decât o mapă? Atunci vă așteptăm să consultați categoria noastră unde veți găsi și mape realizate dintr-o piele ecologică, într-un model elegant. Aceasta vine cu un calculator de birou încorporat și un mic caiet unde puteți să notați câteva date. Potrivită pentru activitatea de birou, cu siguranță aceasta va atrage atenția și se va integra perfect în aspectul biroului dumneavoastră.

 

Librăria Junior vă pune la dispoziție produse de calitate pe care le veți putea folosi indiferent de scopul propus. Veți găsi varietate în categoriile noastre și prețuri accesibile. Comandați online și alegeți să economisiți timp.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!