Bibliorafturi

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Organizare eficientă cu ajutorul unor bibliorafturi 

 

Birourile pot fi uneori pline ochi de căni de cafea rămase de câteva zile, dosare, foi peste foi și instrumente de scris rămase. Unele persoane găsesc foarte deranjant acest lucru, apare pe alocuri și problema concentrării datorită dezordinii, în sensul că nu se poate lucra eficient dacă teancurile de foi roiesc în jur. 

 

În acest sens se pot lua în considerare niște bibliorafturi care pot fi organizate sistematic și ordonate după gradul de importanță. Într-un birou aceste articole de papetărie sunt nelipsite. În gama noastră de produse le veți găși pe acestea în diverse culori, cu tot cu eticheta încorporată pentru a putea ține evidența într-un mod mai simplu. 

 

Bibliorafturi plastifiate gata pentru a fi puse pe raft 

 

Nici școlarii nu trebuie să ducă lipsă de aceste accesorii. Sunt utile pentru organizarea materialelor lucrate în cursul unui an școlar. În acest fel își pot organiza materialele așa cum doresc și pot nota pe bibliorafturi anul și componența acestora. Sunt plastifiate, ceea ce le dă o notă aparte pentru că în acest fel, nu se vor deteriora prea repede. 

 

În gama Librăriei Junior veți găsi de asemenea și etichete pe care le puteți lipi pe cotoarele bibliorafturilor. Lipiți câte doriți pentru că setul este unul bogat. Bibliorafturile sunt o bună metodă de a păstra o curățenie și o organizare eficientă. Cumpărați tot ce aveți nevoie din gama librăriei noastre și organizați-vă spațiul așa cum doriți. Veți găsi tot ce doriți în materie de birotică la prețuri competitive, că să nu mai spunem de calitate!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!