Dosare plastic și folie protecție

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre

Păstrați totul organizat la birou


Accesoriile de birotică își demonstrează utilitatea la nevoie. Dosare plastic și folie protecție veți avea nevoie mai ales pentru a proteja actele, arhiva, pentru a îndosaria și a păstra totul organizat la birou sau acasă. 

Din fericire pentru publicul larg Librăria Junior dispune de stoc generos de dosare plastic și folie protecție. Puteți comanda în cantitatea dorită, culorile preferate și să fiți mereu pregătiți să puneți actele în ordine și la locul potrivit. Grație materialelor specifice, protejează conținutul, filele din interior, de deteriorare. Nu vor fi afectate de lichide, de depozitare deficitară, sunt ușor de utilizat și permit vizualizare filă cu filă a ceea ce este în interior. 
 

Dosare plastic și folie protecție pentru școlari și nu numai 


O varietate de dosare din plastic se află la un click distanță. Sunt ușor de folosit și accesibile la preț. Sunt de asemenea versatile și vă permit să ordonați după culori, să etichetați totul, fiind practici. Tot aici veți găsi și folii de protecție, în set, compatibile cu aceste tipuri de dosare. Devenite atât de populare în ultima vreme, acestea sunt indispensabile din gama de accesorii de birotică.

Dosare plastic și folie protecție sunt necesare oricui, în domenii diverse. La fel de practice se vor dovedi a fi în cazul școlarilor sau preșcolarilor. În astfel de dosare pot fi păstrate proiectele lucrate. Vă oferim un preț competitiv pentru întreaga gamă de dosare, dar și folii de protecție. Sunt în format standard A4. Tot ceea ce veți comanda ajunge de îndată, pentru că avem stoc disponibil și livrăm rapid.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!