Liniare și șabloane

Afiseaza: 1-24 din 43 produse

 Filtre

Aveți nevoie de liniare și șabloane? Aici sunt disponibile! 

 

Atunci când achiziționați instrumente, rechizite, accesorii școlare va interesează să fie vorba de calitate și rezistență. Să nu fiți nevoiți să repetați aceste investițîi. Din gama accesoriilor se încadrează și aceste liniare și șabloane. Proiectate să ii ajute pe elevi și nu numai să lucreze ușor și rapid, aceste produse sunt colorate și variate. 

 

Descoperiți dimensiuni și forme diverse, culori pe măsură. Pe cât sunt de versatile, aceste liniare și șabloane vor fi de folos pentru activități diverse. Numerotate, flexibile și ușor de lucrat cu ele, alegeți variantele care va sunt pe plac. Pot fi alese în funcție de dimensiunea formelor ce pot fi create cu astfel de șabloane. Tot aici veți găși și riglele necesare pentru școlari. 

 

Liniare și șabloane de calitate 

 

Din gama noastră de liniare și șabloane nu lipsesc formele geometrice, mini harta țării, animalele de la fermă sau cele din safari. Descoperiți cât de ușor pot fi create formele necesare în exercițiile cu animale, plante și nu numai. Conturul va fi unul ușor de realizat întrucât șabloanele au decupaj precis. Formă este finisată, sunt realizate din material netoxic. 

 

Este greu să gășiți în același loc toate cele necesare din lista de rechizite și accesorii solicitate de unitatea de învățământ? Nu și la Librăria Junior. Aici stocul generos și variat de produse va permite să găsiți cu mare ușurință toate cele necesare. Suntem la un click distanță, iar livrarea comenzilor va fi rapidă, pentru că avem stoc pregătit. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!