Seturi instrumente de scris

Afiseaza: 1-24 din 58 produse

 Filtre

Instrumentele de scris, unele dintre cele mai importante accesorii

 

Fie că ne referim la activitatea din birou sau la cea a școlarilor și preșcolarilor instrumentele de scris sunt absolut necesare. Ne place, dar și avem nevoie să ținem la îndemână ceva de scris. Chiar dacă era digitală este tot mai pronunțată, nu renunțăm la unele obiceiuri. Scrisul de mâna este sănătos, indicat chiar, ajută la dezvoltarea unor abilități importante pentru oricine. 

 

Învățați copiii să scrie cât mai citeț. Notați ce este important pentru voi folosind instrumente de scris calitative. La Librăria Junior veți găși seturi instrumente de scris care să mulțumească toate preferințele. E drept că în ultimii ani tot mai mulți recurg la scrisul rapid, tocmai de aceea instrumentele de scris clasice sunt onorate ca fiind speciale. Descoperiți deci designuri deosebite și seturi practice. 

 

Seturi instrumente de scris la un click distanță disponibile 

 

În activitățile copiilor și nu numai sunt destul de variate activitățile ce implică utilizarea unor seturi de instrumente de scris. Găsiți un loc cu tot felul de oferte și cu variate tipuri de instrumente de scris, de la clasicele pixuri la seturi cu pix și stilou. Fiți mereu pregătiți pentru a fi la înălțimea așteptărilor. Semnați acte cum se cuvine, notați sau schițați, folosindu-vă de seturile de instrumente de scris potrivite situației. 

 

În dulcele stil clasic, dacă veți prefera scrierea cu stiloul, veți găsi și cerneala potrivită în același loc. Astfel de seturi de instrumente de scris pot de asemenea deveni un cadou excelent pentru o persoană pretențioasă. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!