Perforatoare și ștampile

Afiseaza: 1-24 din 59 produse

 Filtre

Perforatoare și ștampile - instrumentele de care biroul tău are nevoie

 

Perforatoarele sunt unelte mecanice utilizate pentru a realiza găuri în materiale precum hârtie, carton sau plastic. Acestea pot fi utilizate pentru a crea găuri pentru agățare, pentru a ține împreună foi de hârtie sau pentru a crea modele decorative. Perforatoarele sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni, astfel încât pot fi alese în funcție de necesitățile proiectului. 

 

Ștampilele sunt instrumente utilizate pentru a transfera modele sau imagini pe materiale precum hârtie, material textil sau lemn. Acestea pot fi utilizate pentru a crea imagini decorative sau pentru a marca materiale cu informații, cum ar fi numere sau litere. Sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni, precum și cu diferite tipuri de cerneluri, astfel încât pot fi alese în funcție de necesitățile proiectului.

 

Noi îți echipăm tot biroul, prețurile și calitatea ne recomandă!

 

Perforatoare și ștampilele sunt instrumente versatile utilizate în proiecte de artă și artizanat, precum și în activități de birou sau în industria de ambalare. Acestea oferă soluții practice și accesibile pentru crearea de găuri sau pentru transferul de modele și imagini. Cel mic dorește să aibă parte de niște caiete personalizate? Apelează la o ștampilă din gama noastră și alege un model potrivit. Prețurile sunt accesibile, iar dumneavoastră puteți achiziționa ștampile cu diverse modele, care să fie placul celor mici. 

 

În gama noastră nu găsiți doar perforatoare și ștampile, ci diverse instrumente, accesorii și obiecte care îl vor ajută pe cel mic pe tot parcursul anului școlar. Apelați cu încredere la Librăria Junior și nu mai pierdeți timpul prin magazine! Noi suntem aici cu un stoc pregătit întotdeauna de livrare!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!