Plastilină și spumă modelaj

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Plastilină și spumă modelaj atât pentru copii, cât și pentru adulți 

 

Plastilina și spuma de modelaj sunt două materiale versatile și utilizate în lumea crafting-ului. Plastilina este un material maleabil și ușor de modelat, care se usucă lent și poate fi găsită în diferite culori. Poate fi folosită pentru a crea modele tridimensionale, figurine sau alte obiecte. Plastilina poate fi modelată cu mâinile sau cu diverse unelte, cum ar fi foarfecele sau cuțitul. De asemenea, este un material ideal pentru activități precum terapia prin modelare sau pentru a-ți dezvolta abilitățile de modelare.

 

Spuma de modelaj, pe de altă parte, este un material moale și ușor de utilizat, se usucă rapid. Poate fi folosită pentru a crea modele tridimensionale sau pentru a umple spații goale în proiecte precum sculpturile sau decorarea de pereți. Spuma de modelaj poate fi tăiată, lipită și vopsită cu ușurință, oferind o gamă largă de posibilități creative.

 

Librăria Junior vine cu o categorie variată de plastilină și spumă modelaj 

 

Atât plastilina, cât și spuma de modelaj sunt materiale care dau curs unor proiecte creative, permițând utilizatorilor să-și exprime imaginația prin modele tridimensionale și forme unice. Aceste materiale pot fi folosite în proiecte precum sculptura sau crearea de decorațiuni, făcându-le instrumente esențiale pentru orice activitate de crafting.

 

În categoria special pregătită pentru aceste accesorii veți găsi mai întâi de toate prețuri minime și calitate. Calitatea plastilinei și a spumei nu sunt contestate, de aceea proiectele dumneavoastră nu vor da greș. Comandați online, iar produsele vor ajunge la destinație în scurt timp. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!