Evidențiatoare

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Pentru că studiul uneori poate fi anost, iar informațiile pot curge unele după altele, fără vreo oprire, o mare majoritate a elevilor aleg să sublieze și să marcheze paragrafele sau cuvintele de legătură. Este mai ușor pentru ei să țină minte simple cuvinte care să îi ajute să formeze idei compelexe ulterior. Un set de evidențiatoare poate fi folositor în acest caz. 

Evidențiatoare în diverse culori 


Pentru că sunt utile și pot fi cumpărate într-o varietate de culori, în stocul nostru de produse le veți găsi pe acestea la super prețuri. Având o mină mai groasă sau subțire, cei care le folosesc pot sublinia cu precizie tot ce au nevoie fără a mai marca text suplimentar. Sunt utile atât pentru studenții care au mult de învățat pentru sesiune, dar și pentru elevii care doresc să aibă un strop de culoare în caiete.

Galben, verde, roz, portocaliu, ambalate la set sau individual, aceste evidențiatoare servesc scopului întotdeauna. Capacul oferă o închidere ermetică, astfel ele nu se usucă și pot fi folosite mult timp. În librăria noastră cu siguranță veți găsi un evidențiator care să vă facă cu ochiul și pe care să îl cumpărați de îndată. 

Acestea oferă luminozitate și acoperire precisă atunci când sunt aplicate pe foaie, deci textul va sări în evidență de fiecare dată. 

Librăria Junior vă oferă varietate și stocuri de unde să alegeți ceea ce vă doriți 


Ne dorim să venim în sprijinul dumneavoastră cu cât mai multe produse și prețuri accesibile, de aceea gama noastră este una largă de unde puteți să cumpărați obiecte de papetărie pliate pe nevoile dumneavoastră.  

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!