Craft

Afiseaza: 1-24 din 494 produse

 Filtre

Pasionat de proiecte creative?

 

Pentru cei pasionați de proiecte creative de tip DIY - do it yourself - gama noastră de produse și materiale craft este perfectă. De aici pot fi alese accesorii de tot felul, din materiale diverse. Iar ceea ce puteți crea este la mâna imaginației voastre. Mai mult decât distracție, astfel de proiecte pot fi și un mod mai fun de a învață, de a număra etc. 

 

Uneori însă proiectele creative de acest fel sunt și  teme sau provocări școlare. Așadar când veți avea nevoie de elemente craft, ocazional sau când vă simțiți inspirați, contați pe Librăria Junior. Diversitatea de produse, așa cum v-am obișnuit, este completată perfect de prețurile foarte bine. Asta veți descoperi și la categoria de produse craft! 

 

Art and craft merg bine împreună

 

Ne-am gândit la toate tipurile de proiecte, astfel încât am adunat selecții de produse și accesorii, materiale craft precum: rezerve de silicon, seturi de elastice colorate, lampioane din hârtie, hârtie gumată, perforatoare cu forme diverse etc. 

 

Puteți crea personaje, puteți încerca proiectele cu origami și acestea sunt doar câteva idei. În plus, astfel de activități sunt pentru copii un bun exercițiu. Nu doar că le veți stimula creativitatea, atenția și răbdarea, însă lucrul manual va fi apreciat de asemenea. Cu puțină îndemânare și cu produsele potrivit alese pot fi create decorațiuni diverse, ornamente. 

 

Așadar, când timpul vă permite și aveți nevoie doar de o sursă de unde să va alegeți toate acele accesorii pentru proiecte inedite contați pe magazinul nostru online. Suntem la un click distanță cu oferte și la gama craft.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!