Baterii

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Baterii diverse pentru uz universale 


Zi de zi suntem puși în situația de a verifică dacă telecomanda televizorului mai are baterii sau dacă acestea mai merg. Fiindcă suntem conectați în permanentă și orice device are nevoie de bateriile necesare, aflați că în gama librăriei noastre gășiți o categorie întreagă dedicată acestor mici ajutoare. 

Mai mari, mai mici, mai groase sau mai subțiri, bateriile sunt utilizate zilnic acasă sau la locul de muncă. Diferitele telecomenzi sau mouse-urile fără fir au nevoie de baterii pentru a merge, de aceea am pregătit pentru dumneavoastră o selecție specială din care să alegeți mărimea și intensitatea potrivită.

Este important să știți care sunt bateriile de care aveți nevoie pentru a le cumpăra pe cele de care aveți nevoie. În gama noastră gășiți și acele baterii speciale, de mici dimensiuni, ideale pentru ceasurile de mâna. Alegeți ce aveți nevoie din gama noastră și comandați de îndată. 
 

Librăria Junior are stocurile pregătite


De ce să nu optați pentru comandarea în regim online a bateriilor sau a diverselor obiecte de birotică? Este mai simplu și mai ușor să aruncați un ochi pe site și să plasați o comandă cu tot ce aveți nevoie. Nu trebuie să mai pierdeți timpul prin magazine. Faceți economie de timp, dar și de bani. 

Toate produsele din gama Librariei Junior au prețuri accesibile și merită să le luați în considerare. Descoperiți produsele pregătite și selectate cu atenție pentru dumneavostră și comandăți tot ce aveți nevoie. Pentru casă, pentru birou, sau pentru echiparea celui mic de școală. Rămâne să alegeți de fiecare dată.  

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!