Accesorii quilling

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Accesorii quilling pentru desene precise și clare 


Accesoriile quilling sunt utilizate pentru a realiza tehnicile de quilling sau "coiling". Quilling-ul este o tehnică de creație manuală în care se formează modele sau decoruri din benzi subțiri de hârtie încolțite și lipite împreună. Acele accesorii quilling pot include suporturi pentru hârtie, aparate de ondulat și franjurat hârtia, suporturi pentru răsucire, lipici și instrumente speciale pentru formarea și modelarea benzilor de hârtie.

Accesoriile quilling sunt utilizate pentru a crea diverse modele, de la flori la animale și pot fi utilizate pentru decorarea de cărți, cadouri, album de fotografii sau orice alte proiecte care necesită detalii decorative. Aceste accesorii sunt esențiale pentru oricine dorește să practice această tehnică de creație manuală și să creeze modele unice și impresionante din hârtie.
 

Proiecte personalizate și unice cu ajutorul acestor accesorii quilling


Cu ajutorul acestora puteți realiza o gamă largă de proiecte creative, printre care: cărți de vizită, cadouri personalizate, decorațiuni de efect pentru pereți sau diverse modele pentru invitațiile de nuntă, pentru zilele de naștere și așa mai departe. Acestea sunt doar câteva exemple ale proiectelor creative pe care le puteți realiza cu accesorii de quilling. Creativitatea și imaginația sunt singurele limite atunci când vine vorba de proiecte realizate cu accesorii quilling.

Le găsiți pe acestea în catalogul nostru de produse de unde le și puteți comanda. Prețuri minime și calitate pe măsură, acestea sunt două dintre caracteristicile “obligatorii” pe care le veți găsi în cadrul librăriei noastre online. Comandați rapid și ușor, nu mai pierdeți timpul stând la cozi!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!