Stilouri

Afiseaza: 1-24 din 58 produse

 Filtre

Stiloul este principalul instrument de scris pe care îl folosesc școlarii în primii ani de școală. Folosindu-l, aceștia își formează un stil de scris propriu, reușesc să-și formeze acest obicei, esențial de altfel. Dar ca aceste lucruri să fie posibile, un stilou de calitate este necesar. În gama noastră de stilouri se găsesc diferite opțiuni care pot fi folosite atât de fete, cât și de băieți. 

 

Stiloul - un condei ales cu grijă

 

Pentru a-și formă un scris frumos, școlarii au nevoie de instrumente pe măsură, de aceea alegerea unui stilou bun poate da bătăi de cap uneori. Acesta trebuie să nu curgă, pentru a nu murdari mâinile celui care îl folosește și să fie cât mai practic, în sensul că trebuie să ofere maleabilitate și să poată fi ținut în mâna cu ușurință. 

 

Gama noastră este una variată, puteți alege stilouri cu rezervă sau cu cerneală. Oricare ar fi opțiunea aleasă, în stocul nostru găsiți și recipiente cu cerneală în diferite culori și rezerve de schimb. Cel mic poate încerca ambele variante, ca mai apoi să se hotărască asupra celei potrivite pentru el. Un stilou bun îl ajută să aibă un scris îngrijit, vizibil și clar. 

 

Modele și culori diverse pentru băieți și fete

 

Pentru a-l motiva pe cel mic să folosească stiloul îi puteți cumpăra unul cu un model care să-l atragă, în primă fază. Acesta îl va captivă și îl va folosi de îndată dacă eroul său preferat este desenat pe stilou. În gama noastră le găsiți pe acestea dar și multe alte modele, pentru toate gusturile, de altfel. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!