Creioane Colorate

Afiseaza: 1-24 din 57 produse

 Filtre

Creioane colorate - o mulțime de culori, o infinitate de oportunități 


Pentru o joacă plină de imaginație, site-ul nostru vă pune la dispoziție o gamă de creioane colorate special concepute pentru ca cei mici, dar și cei mari, să dea viață desenelor din frumoasele cărți de colorat. Multitudinea de creioane de colorat, de creioane acuarelă ori creioane cerate se vor potrivi de minune în penarele copiilor ori în suporții de birou, fiind oricând gata să își facă loc în mâinile pline de curiozitate și ghidate de creativitate. 
 

Creioane de colorat pentru un copil minunat 


Un set de creioane colorate este, de asemenea, un cadou potrivit pentru ziua de naștere a oricărui copil, cel mic fiind cu siguranță încântat oricând ar primi creioane multicolore, la fel ca visele sale. Seturile noastre de creioane pot fi ușor întreținute și readuse la o formă gata de colorat de către orice tip de ascuțitori, ori de câte ori vârful lor s-a tocit. Desenele în creioane colorate cerate vor avea întotdeauna un farmec aparte și vor dezvolta tehnica celor mici, ținându-i ocupați în timp de dumneavoastră vă bucurați de cartea preferată sau de ceva timp pentru a mai face una-alta prin casă.
 
 

Mereu la îndemână, aceste instrumente de creație și joacă sunt extrem de ușor de folosit de către copiii care au ceva de spus, însă aleg să o spună prin intermediul unui creion colorat și a unei foi albe de hârtie. Creioanele multicolore pe care le punem la dispoziția dumneavoastră nu pătează, așa că nu va trebui să vă faceți griji în privința hăinuțelor celor mici.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!