Plicuri

Afiseaza: 1-24 din 45 produse

 Filtre

Confidențialitate sporită, cu plicuri bine alese

 

Fie că vorbim de bani sau alte bunuri, de corespondență diversă, avem nevoie de plicuri. Pe acestea le asociem mai degrabă cu scrisorile și cu clasica metodă de corespondare. Chiar și în aceste vremuri moderne încă ne folosim de plicuri. Utilizate pentru transmiterea documentelor sau a unor obiecte delicate, plicurile vor proteja conținutul. 

La Librăria Junior veți găsi și plicurile de care aveți nevoie. Sunt realizate din materiale de calitate, durabile și rezistente. Sunt potrivite indiferent care este metoda livrării. Disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele, veți găsi aici plicurile standard pentru scrisori, siliconice, dar și cele antișoc, cele color sau pentru invitații. În funcție de scopul de folosire veți alege varianta potrivită, ca dimensiune și culoare. 
 

Design clasic sau elegant


În unele cazuri plicul este cel care  face prima impresie - când înmânați  o invitație oficială spre exemplu. Așadar vă străduiți să alegeți ceva elegant sau cel puțin distinctiv. În gama noastră de plicuri ce pot fi personalizate ulterior, fie vorba de cele clasice, simple, albe, fie vorba de cele moderne și elegante sau colorate și cu print. Pe măsura evenimentului special plicul aferent invitației va face o impresie bună.

Ce impact wow poate avea un plic negru! Poate că ați experimentat asta vreodată sau aveți deja un concept atipic pe care doriți să îl puneți în practică. Aici veți găsi și plicurile necesare în acest sens. 

Nu mai pierdeți timpul și energia căutând în magazine diverse. Aici veți găsi stoc imediat disponibil, livrare rapidă, procesare rapidă a comenzii.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!