Pixuri cu gel

Afiseaza: 1-24 din 52 produse

 Filtre

Pixurile cu gel sunt tot mai populare 

 

Pixurile cu gel sunt ideale pe biroul de la locul de muncă, în penarul celui mic sau în suportul situat în sufragerie, lângă un cub colorat de sticky notes. Oricând avem nevoie să notăm o adresă, un număr de telefon sau o programare la care trebuie să ajungem numaidecât. Pixurile cu gel au câștigat teren în fața acelor pixuri obișnuite prin prisma minei pe care o au. Scrisul este mai vizibil dacă se folosește un pix cu gel și durează și mult. 

 

Un asemenea instrument este destul de practic, dacă trecem în extrema cealaltă și vorbim despre temele celui mic. Unele pixuri cu gel au în componentă o radieră care poate șterge o eventuală greșeală sau un semn făcut pe caiet, așadar sunt utile. Vorbim despre niște pixuri care se găsesc în diferite culori, pe lângă culoarea de bază, albastră - roșu, roz, negru, verde și lista poate continua. Copiii sunt fascinați de aceste pixuri întocmai că pot să sublinieze titluri, să facă însemnări etc.

 

Seturi complexe pentru o utilizare îndelungată

 

În categoria noastră de produse gășiți seturi diverse formare din 6 sau 12 pixuri cu gel având culori diferite. Este mult mai avantajos pentru dumneavoastră să cumpărați un set pentru că prețul pe bucată al unui singur pix scade cu mult. Gășiți în categoria noastră de pixuri cu gel și rezerve pentru aceste instrumente.

 

Librăria Junior va echipează cu tot ce aveți nevoie pentru ca dumneavoastră să puteți să-i asigurați celui mic pixurile necesare ce nu trebuie să-i lipsească din penar. Produsele noastre au un preț accesibil și pot fi comandate online, simplu și rapid.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!