Perforatoare si ghilotine

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Perforatoare, ghilotine și diverse produse pentru birotică, disponibile aici 

 

Perforatoarele sunt importante pentru orice birou sau activitate de birou. Acestea sunt utilizate pentru a face găuri în hârtii, pentru ca ulterior să fie arhivate sau îndosariate. Există mai multe tipuri de perforatoare, fiecare cu caracteristici și utilizări specifice. Unul dintre cele mai populare tipuri este cel de birou. Poate fi la fel de bine utilizat în scop casnic sau în activități școlare și educative.

 

Scopul sau este cel de a perfora hârtiile, documentele, de dimensiuni standard. Acestea au o capacitate mare de perforare - de 10 până la 40 de coli - astfel încât alegeți în consecință. Designul este însă unul compact și face produsul ușor de utilizat.
 

Perforatoare și ghilotine, disponibile în stoc imediat la Librăria Junior

 

În lucrul cu acte și foi de orice fel aveți nevoie de rapiditate în mișcare. Pentru tăieri simple și de precizie, nu uitați de achiziția ghilotinei A3, cu pârghie. De asemenea, organizarea ulterioară a foilor o veți putea face după ce ați perforat corect, conform tipului de îndosariere ales. Pentru asta perforatoarele fac muncă de precizie. O singură mișcare și ați rezolvat situația.

 

Atât pentru acasă, la școală sau la birou, la aproape orice loc de muncă și domeniu de activitate, gama de perforatoare și ghilotine își dovedește utilitatea. Vă punem la dispoziție variante practice, cu care vă puteți face treaba rapid, rezistente și la prețuri convenabile.

 

Ca de fiecare dată, Librăria Junior vă vine în ajutor cu o oferă variată de perforatoare, create pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!