Foarfeci școlare

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Foarfeci școlare în oferte variate 

 

Unele dintre cele mai cerute tipuri de instrumente și accesorii de lucru pentru școlari și preșcolari sunt foarfeci școlare. Cu acestea copiii pot realiza diverse etape din proiectele manuale, creative, art&craft.  

 

Astfel de foarfeci școlare sunt concepute nu doar țînând cont de activitatea de baza, de scopul lor practic. Acum mai mult că oricând vorbim de diversitatea de modele, astfel încât cel care le folosește să se simtă pe deplin confortabil cu ele. Cei care sunt stângaci, spre exemplu, nu mai trebuie să facă vreun compromis. Există foarfeci școlare speciale pentru ei. 

 

Modele de foarfeci școlare pentru copii 

 

Utilizate încă de la vârstă preșcolară, foarfeca este de fapt și un exercițiu de îndemânare. Ajută la dezvoltarea motricității grosiere. Pe măsură ce copilul crește și îndemânarea să este tot mai avansată, va putea folosi o foarfeca cu tăiș mai mare, de precizie. Pentru fiecare etapă există o foarfeca potrivită și negreșit pe această o veți găși la Librăria Junior. 

 

Comandați de îndată foarfeci cu mâner decorativ, cu prinț drăguț cu animale. Diferite dimensiuni, aceeași calitate. Tot aici veți găși și variantele de foarfeca cu teacă sau cele cu tăiș diferit. Pot fi create modele precum zig zag, cu lama unei foarfeci speciale. 

 

Când vine vorba de creativitatea cu care proiectele diverse pot fi duse la bun sfârșit nu există limita. Va invităm în cadrul magazinului nostru online cu oferte de neratat. Ce veți comandă va fi livrat de îndată, grație stocului nostru divers și imediat disponibil. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!