Ascuțitori și radiere

Afiseaza: 1-24 din 35 produse

 Filtre

 

Pentru că nevoia de creioane este mare, mai ales în rândul copiilor, aveți nevoie cu siguranță de accesorii speciale pentru putea șterge anumite urme sau umbre. Am pregătit pentru dumneavoastră o categorie întreagă de ascuțitori și radiere în diferite modele pentru a putea ascuți și șterge oricând este nevoie.
 

Copiii au tendința să coloreze mult, să schițeze linii și să creeze fel și fel de forme de aceea au nevoi de ascuțitoare care nu tocesc vârful creionului și nu îl deformează într-un fel. La fel și instrumentelor de șters. Au nevoie de o radieră care să poată șterge un desen amplu sau poate unul trasat cu linii mai apăsate.

 

Radiere roz sau albastre, pentru băieți și fete

 

În categoria noastră de produse veți găși ascuțitori și radiere potrivite pentru copiii creativi. Aceștia vor avea ocazia să descopere radiere în diverse culori pe care le vor folosi cu plăcere. Din gama noastră nu lipsesc acele ascuțitoare cu tot cu dispozitiv care colectează resturile. Când acesta se umple poate fi golit, iar alte creioane pot fi ascuțite în continuare. Este o idee bună, deoarece în acest fel se evita mizeria creată de acele resturi. 

 

În diverse culori, modele și mărimi acest accesorii nu trebuie să lipsească din penarul unui școlar/preșcolar sau chiar de pe biroul persoanelor active. 

 

Contați pe noi, pe Librăria Junior 

 

Deoarece ne dorim că fiecare părinte și implicit copil să găsească cu ușurință acel penar echipat dorit, v-am pregătit un stoc bogat ascuțitori și radiere de unde să alegeți modelul preferat. Va așteptăm să le descoperiți și să va profitați de prețurile mici! 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!