Coloreaza, picteaza si modeleaza

Afiseaza: 1-24 din 47 produse

 Filtre

Colorează, pictează și modelează, iar distracția este garantată! 

 

Descoperiți produsele din gama colorează, pictează și modelează! Sunt produse de care copiii de toate vârstele se pot bucura! Alegeți produsele adecvate pentru vârsta copilului, aici veți găsi opțiuni. De la coloratul cu apă și până la forme diverse cu care poate crea fel și fel de forme, din plastilină, Librăria Junior vă pune la dispoziție o sursă de inspirație. 

 

Este important să alegeți produsele care sunt potrivite pentru vârstă și nivelul de dezvoltare al copilului. Produsele pentru pictură și modelaj pot fi potrivite pentru copiii mai mari, dar cele mai simple, cum ar fi cărțile de colorat, pot fi idei potrivite pentru cei mai mici.

 

Alegeți produse de calitate!

 

Produsele de calitate pot face o mare diferența în experiența de joc a copilului. Încercați să căutați produse de la branduri cunoscute și fiți atenți la materialele utilizate în producție, deoarece acestea pot afecta durabilitatea și calitatea produselor. Dacă un set de culori nu are acoperire bună sau un set de creație se va strica înainte de a fi utilizat de prea multe ori, dezamăgirea copilului se va traduce și prin dezamăgirea voastră. 

 

Produsele din categoria noastră colorează, pictează și modelează pot fi o modalitate excelentă de a încuraja creativitatea și dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor. Cărțile de colorat cu modele complexe sau seturile de modelaj cu instrucțiuni pot fi o alegere bună pentru dezvoltarea abilităților de concentrare și răbdare.

 

Copiii au preferințe diferite în ceea ce privește culorile, modelele și temele, deci încercați să căutați produse care se potrivesc cu interesele lor. Aici veți găsi de toate! 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!