Carioci

Afiseaza: 1-24 din 39 produse

 Filtre

Carioci pentru o lume mai colorată

 

 Dați copiilor carioci pentru a colora desenele și viața lor. Carioca în mâna unui copil poate anunța începutul unei cariere, așa că oferta noastră vă pune la dispoziție o serie de produse
care vor fi, cu siguranță, pe placul celor care le vor folosi. De la carioci pe bază de apă, carioci colorate groase sau subtiri pentru copii sau carioci lavabile (care, prin spălare, pot fi curățate de pe majoritatea țesăturilor), până la carioci parfumate (carioci ce miros precum fructul a cărui culoare o reprezintă), aici veți găsi de toate pentru a pune în penarele celor mici instrumentele necesare dezvoltării acestor abilități de a jongla cu culorile.


 

Carioca - aliatul de nadejde al copilului tau

 
 
 

Cărțile de colorat cu personajele din poveștile îndrăgite chiar și de cei trecuți de vârsta copilăriei, vor spune cu totul și cu totul altă poveste după ce seturile mari de carioci își vor face treaba în mâna micilor pictori de acasă. Fie ca stau cuminți în foliile în care sunt protejate ori sunt puse în suporți de birou pentru a fi mai accesibile și mai organizate, fiecare cariocă își va găsi utilitatea și va fi pusă la treabă de cei mici, lăsând în urma ei culori vii și, de ce nu, talente descoperite. 

Încurajații să-și lase imaginația să creeze și având seturi de carioci în culori care să le stârnească dorința de desena, de a colora așa cum ei ar vrea să o facă, și nu neapărat în culorile potrivite, ci în culorile din imaginația lor, creativitatea copiilor nu cunoaște limite, iar acesta nu poate fi decât un lucru bun pentru dezvoltarea lor. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!