Instrumente de scris și corectură

Afiseaza: 1-24 din 477 produse

 Filtre

Atunci când vine vorba despre instrumente de scris și corectură este foarte important ca acestea să fie de calitate premium. Școlarii și preșcolarii au nevoie de ele în permanență la ore, cât și la diferite activități școlare/extrașcolare. În magazinul nostru online librariajunior.ro veți descoperi o întreagă gamă de produse pe care vi le punem la dispoziție. Iată ce puteți alege de aici.
 

Stilouri, pixuri simple sau cu gel, markere 


În categoria de stilouri veți putea alege în funcție de preferințe. Chiar dacă sunt de culori diferite, calitatea este aceeași. Puteți opta, de asemenea, pentru cele cu rezervă sau pentru cele cu cerneală.

La categoria de pixuri veți descoperi o gamă la fel de vastă ce pot fi achiziționate și în set. Sunt de culori diferite, în funcție de necesități și preferințe. De asemenea, vă recomandăm și pixurile cu gel, la fel de calitative. 

Nici markerele nu lipsesc din penarul școlarului. Sunt utile în multe activități și pot fi utilizate pe mai multe tipuri de suprafețe: cele pentru tablă, sticlă, hârtie etc. Unele dintre acestea sunt dotate și cu burete, mai ales cele pentru tablă.
 

Creioane simple sau mecanice, benzi și creioane corectură 


Fie că optați pentru un creion simplu sau mecanic, tot în categoria de instrumente de scris și corectură le veți descoperi. Avem de asemenea și creioane colorate pentru orele de desen, cât și cele negre cu radieră pentru schițe. Vă recomandăm și creioanele mecanice fiind la fel de calitative.

De asemenea picturile, benzile corectoare, corectoarele fluide cu pensulă sau burete, tot aici le veți găsi.
 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!