Elastice bani

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Aveți nevoie de elastice bani? De aici le puteți cumpără!

 

Elasticele din cauciuc, pentru bani, sunt utilizate în mod frecvent pentru a ține banii sortați. Acestea sunt realizate dintr-un cauciuc durabil și au o elasticitate puternică, care le permite să se întindă și să se contracte, ținând banii în siguranță împreună.

 

Elasticele pentru bani sunt utilizate în special de băncile, instituțiile financiare și magazine pentru a ține banii strânși în pachete ordonate. Acestea sunt ideale pentru a ține banii în ordine, astfel încât aceștia să poată fi numărați și distribuiți cu ușurință.

 

De asemenea, elasticele din plastic de bani pot fi utilizate pentru a ține banii strânși împreună în portofele sau în buzunare, evitând astfel pierderea lor sau amestecarea lor cu alte obiecte. În plus, elasticele din plastic de bani sunt disponibile în diferite culori și mărimi, astfel încât să poată fi alese în funcție de necesitățile fiecărui individ. Acestea sunt, de asemenea, ușor de utilizat, fiind simple și eficiente în ținerea banilor strânși împreună.

 

Alegeți elastice la set pentru o utilizare mai îndelungată

 

Elasticele din plastic de bani sunt un produs practic și utilitar care poate fi utilizat pentru a ține banii strânși împreună și pentru a evita pierderea sau amestecarea acestora cu alte obiecte. Acestea sunt disponibile în diferite culori și mărimi, astfel încât să poată fi alese în funcție de necesitățile fiecărui individ.

 

Le găsiți în stocul nostru la prețuri minime. Cumpărați la set pentru o utilizare îndelungată și pentru a vă folosi de ele oricând doriți. Comandați din cadrul librăriei noastre împreună cu alte produse și beneficiați de transport gratuit. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!