Tablite de scris

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Învățați copiii să scrie - va fi mai ușor cu tăblițe de scris


Tăblițele de scris sunt accesoriul perfect cu care să îmbinați utilul cu plăcutul. În această categorie puteți găsi tăblițe de scris cu diverse caracteristici, precum designuri atractive. De asemenea, puteți alege dintre mai multe dimensiuni și formate, astfel încât să puteți găsi exact ceea ce vă trebuie pentru nevoile fiecăruia.

Copiii sunt curioși și absorb orice informație cu maxim de entuziasm. Așadar, hrăniți-le curiozitatea și oferiti-le de timpuriu șansa de a se autoeduca sau de a-și perfecționa tehnica de scriere. Cu aceste tăblițe de scris va fi mai ușor.
 

Accesorii pentru copii, cadouri perfecte


Încă din perioada preșcolară, copiii iau contact cu lumea scrisului și de la această etapă pentru multă vreme de acum înainte vor tot exersa. Așadar, iată o idee grozavă de a-i deconecta de la dispozitive electronice. Aceste tăblițe de scris pot fi și un cadou grozav atunci când parcă nu mai aveți idei.

Prin joc și joacă cei mici pot deprinde unele abilități foarte importante pentru scrisul cursiv în viitor. Veți descoperi în cadrul Librăriei Junior variante diverse, cu suport înalt, cele clasice din lemn sau mai compacte, din plastic, perfecte pentru masă. Cu accesorii incluse sau nu, cu opțiuni de ștergere, cu design inspirat de personajele din desene animate, iată diversitatea pe care o veți descoperi aici.

Așadar, nu mai așteptați și investiți într-o tablă de scris de calitate, care să vă ajute să vă desfășurați activitățile într-un mod eficient și organizat. Cu un stoc generos și imediat disponibil, comenzile plasate în cadrul librăriei noastre online sunt onorate de îndată.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!