Pensule

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Pensule - Pensule set 6 par bovina
-10%
Pensule - Pensule set 6 par capra  PN496
-10%
Pensule - Pensula Set 15 Cu Paleta
-10%
Pensule - Pensule Set 12 Par Ponei
-10%
Pensule - Pensula set 6 par ponei
-10%

Pensule pentru pictură pentru micul pictor


Pensulele pentru pictură sunt necesare pentru a aplica vopseaua pe suprafața dorită. Fiecare tip de pensulă are o formă și o textura specifică, care permite realizarea diferitelor tehnici și detalii în pictură. Cei mici se dau în vânt după pictat, deci au nevoie de niște pensule care să se plieze după mâna lor.

Pensulele diferă în funcție de materialul din care sunt fabricate (păr natural sau sintetic), formă și dimensiune. Unele pensule sunt potrivite pentru aplicarea vopselei cu stucco, în timp ce altele sunt ideale pentru a crea linii fine sau detalii delicate. În plus, unghiul de tăiare și numărul de fire din pensulă pot influența și ele modul în care vopseaua se aplică. Este important să alegeți pensula potrivită pentru desenul dumneavoastră, astfel încât să obțineți rezultatul dorit.
 

Alegeți pensulele potrivite și plasați comanda

 

Din cadrul librăriei noastre puteți alege seturi complete de pensule cu 3 sau cu 6 pensule pe care să le cumpărați pentru cel mic. Avem pe stoc și acele seturi premium cu tot cu compartiment pentru a servi drept cadou unui pictor experimentat. Cumpărați și profitați de prețurile accesibile pentru a face cadouri utile. 

În cadrul site-ului nostru găsiți pensule cu păr de veveriță, ponei sau bovină pe care să le folosiți pentru desene de efect. În cadrul site-ului nostru le găsiți pe acestea și multe altele pe care să le achiziționați în cantitatea dorită. Vă așteptăm cu prețuri accesibile și cu diversitate cât cuprinde! Alegeți Librăria Junior pentru economiile care vor face diferența în viitor!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!