Bețișoare și socotitori

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Ajutați copiii să numere și să socotească 

 

Primele experiențe matematice pe care copiii le au sunt cele din realitatea pe care o trăiesc, mergând la magazin, dorindu-și lucruri pe care să le achiziționeze. Lucrurile devin tot mai serioase. Pregătiți copiii pentru a înțelege matematica pe deplin, cu bețișoare și socotitori. 

 

Potrivite a fi folosite încă de la vârstă fragedă, aceste bețișoare și socotitori pot fi instrumente utile și în cazul celor care aplică teorii Montessori. Cert este că vizualizând, copiii vor avea tendința de a face mai ușor asocieri și implicit operații matematice. Un alt avantaj al acestor produse se referă la sortarea în funcție de culoare, nu doar după număr. Exercițiile matematice practice astfel pot fi destul de variate. 

 

Bețișoare și socotitori, disponibile la un click distanță 

 

Socotitorile din lemn îmbină perfect stilul clasic cu cel modern. Copiii de orice vârstă pot folosi acest tip de instrument. Include clasice bile colorate. Cât despre bețișoare, acestea sunt ușor de utilizat la operațiile matematice, sunt utile atât în perioada preșcolară, cât și cea școlară. La nevoie, pot deveni și accesorii în proiectele creative. Divers colorate, în culori plăcute și intense, au preț accesibil. 

 

Librăria Junior își propune să fie o sursă infinită de rechizite și accesorii pentru părinți și copii. De aici veți putea achiziționa tot ce este necesar pe lista produselor pentru școală, dar și ceva în plus. Nu uitați de bețișoare și socotitori, pentru că acestea pot face studiul matematicii cu mult mai ușor. În plus, exercițiile pe care le veți pune în practică pot fi sub formă de joc, astfel încât studiul să fie plăcut. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!