Cub Hârtie si Post-it

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Remindere și termene limitate notate pe cub hârtie și post it 


Uităm de multe ori, involuntar, chestiuni importante. La muncă sau acasă, acestea au nevoie de atenția noastră la momentul potrivit. Deși acum este practicată tot mai des setarea alarmei pe telefon cu diferite remindere, tot mai ușor este să notăm pe acele foi colorate strident ce avem de făcut, iar apoi să lipim undeva la vedere să nu uităm. 

Acel cub hârtie și post it este ușor de folosit, pentru că detaliile pot fi scrise cu ușurință, iar culorile care ies în evidență atrag atenția de fiecare dată. Lipiciul de pe spatele acestora este unul care poate fi atașat pe orice suprafață, fără să lase urme atunci când este dezlipit. Sunt o alegere acceptabilă, indiferent de locul folosirii acestor foițe.
 

Cub hârtie și post it în diverse culori sau forme 


În formă de săgeată sau prezente în forma lor simplă, aceste foi pot fi folosite pentru delimitarea documentelor, eventuale modificări sau completări. Cele în stil săgeată sunt ideale pentru însemnările anumitor paragrafe din cărți, manuale și asa mai departe. În categoria noastră de produse le găsiți pe acestea, dar și multe altele, la prețuri rezonabile. 

Cumpărând cu tot cu suport sau un pachet simplu, nu mai aveți cum să uitați de date, nume sau programări importante. Doar notați, lipiți și luați cu dumneavoastră foaia. Comandați din pagina noastră oficială și nu mai pierdeți timpul prin librării. Este mai ușor și simplu. În plus, aveți ocazia să cumpărați produsele la prețuri accesibile.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!