Atlase si Harti

Afiseaza: 1-24 din 27 produse

 Filtre
Atlase si Harti - Atlas geografic ROMANIA
-10%
Atlase si Harti - Mic Atlas - Mamifere
-10%

Mic Atlas - Mamifere

11,50 Lei 10,35 Lei
TVA inclus
Atlase si Harti - Mic Atlas - Pasari
-10%

Mic Atlas - Pasari

11,50 Lei 10,35 Lei
TVA inclus

Descoperim lumea și ne distrăm în același timp! 

 

Prin prisma atlaselor și a hărților folosite la geografie copiii pot învață cum să găsescă o țară și mai exact localizarea lor față de celelalte țări. Orele de curs decurg altfel, sunt pline de interacțiune, iar această duce implicit la o învățare mai ușoară. Deoarece aceste lucuri sunt umarite de fiecare părinte, Librăria Junior v-a pregătit o selecție de atlase și hărți diverse din care să alegeți modelul potrivit. 

 

Gama noastră curpinde și globuri pământești în mărime naturală întocmai că cei mici să poată deștinge mai ușor locurile și continentele vizate. Unele modele conțîn și lumina și sunt vizibile în întuneric. Un astfel de glob îl poate fascina pe cel mic și poate spori întreg procesul de învățare. Librăria Junior va pune la dispoziție echipamente complete și moderne pe care cel mic să le poată folosi de unul singur. Acestea sporesc dorința de învățare și contribuie la reținerea mai ușoară a detaliilor. 

 

La noi gășiți atlase și hărți potrivite pentru camera celui mic 

 

Hărțile din stocul nostru sunt unele practice și pot fi puse oriunde. Atât în sala de curs, cât și acasă, în camera celui mic. Hărțile conțîn 2 fete în principiu, una fizico-rutieră și una politico-rutieră. Acestea sunt plastifiate și sunt ușor de depozitat atunci se dorește strângerea ei.

 

În gama librăriei Junior gășiți tot ce va trebuie pentru a-l face pe cel mic să devină pasionat de geografie, de țări și tot ce implică această știință. Cumpărați tot ce aveți nevoie și furnizați materiale de calitate pentru că procesele de învățare să fie simple și distractive totodată. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!