Markere

Afiseaza: 1-24 din 71 produse

 Filtre

Markere calitative pentru o utilizare îndelungată

 

Din dorința de a marca tot ce este important și a nu rata ce este esențial, avem nevoie de instrumente diverse de scris în suportul nostru de pe birou. Așadar un set de markere nu trebuie să lipsească. De ce sunt acestea importante? Pentru că ne ajută să subliniem ce avem nevoie și ne ajută să scriem anumite date pe dosare ce au nevoie de o vizibilitate mai mare.

 

Gama noastră dispune de seturi diverse, de markere albastre, negre sau roșii gata să fie folosite. Markere cu două capete sau unul cu un capăt gros care permite o scriere mai intensă? Care să fie varianta câștigătoare? Cert este că orice ați alege trebuie să știți că Librăria Junior vă pune la dispoziție markere care nu se usucă rapid, sunt calitative și la un preț avantajos. 

 

Alegeți setul cu 6 sau cu 12 culori și scrieți cât aveți nevoie 

 

Pentru că aceste instrumente sunt utile oricui, fie că vorbim despre o muncă de atelier unde este necesară notarea unor dimensiuni sau una de birou, unde trebuie notate date importante, librăria noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de markere de unde îl puteți alege pe cel potrivit. 

 

Librăria noastră dispune de categorii diverse de produse în care puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru utilarea întregului birou. Produse calitative pentru dumneavoastră și de ce nu pentru cel mic, pentru că în penarul lui un marker este destul de întâlnit. Librăria Junior, mereu la îndemână pentru cumpărături accesibile.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!