Pungi de hârtie Cadou

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Pungi de hârtie cadou în diverse modele, forme și culori

 

Ne place să primim și să dăm cadouri, chiar și studiile arată că atunci când dăm cadouri cuiva suntem mai fericiți. O zicală mai veche spune că gestul contează; într-adevăr o persoană se simte specială atunci când cei din jur se gândesc la ea, cu diferite ocazii.

 

Goana după un cadou reușit este dificilă, mai ales dacă vrem să surprindem persoana sărbătorită, dar când am găsit cadoul potrivit, satisfacția este garantată. Nu ne mai rămâne decât să-l ambalăm frumos sau să alegem o pungă de hârtie și este gata.

 

Cum alegem însă ambalajul sau punga de hârtie? Aceasta trebuie să fie mai întâi de toate încăpătoare și rezistentă, să ne asigurăm că darul nu se strică în vreun fel. După acest lucru, ne uităm și la modelul, respectiv culoarea pungii. Am pregătit pentru dumneavoastră o selecție de pungi de hârtie cadou de unde să o alegeți pe cea potrivită.

 

Mai mari, mai mici, pentru băuturi sau pentru alte cadouri

 

În stocul nostru veți găși pungi de hârtie cadou mai mici sau mai mari, pentru sticlele de șampanie dăruite sau pungi cu modele inspirate din desene animate, potrivite pentru cei mici. Le veți putea cumpăra pe acestea la super prețuri, deoarece librăria noastră are prețuri variate, potrivite pentru toate buzunarele.

 

Dacă nu vă încântă o astfel de pungă, veți găși și hârtie tip rolă perfectă pentru ambalarea cadourilor. La noi aveți parte de varietate, în sensul că modelele și culorile sunt diverse. Comandați online din cadrul librăriei noastre și economisiți astfel timp.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!